Ronald Prummel
Ronald Prummel

Caribbean Asset Management N.V. is een onafhankelijke vermogensbeheerder gevestigd op Curaçao en werd opgericht door drs. Ronald E.A. Prummel RBA.

Na zijn studie bedrijfseconomie aan de Rijks Universiteit Groningen, met een dubbel hoofdvak (Financiering & Beleggingen alsmede Marketing Management), is Ronald in 1996 in dienst getreden bij de Rabobank als Financieel Adviseur met Beleggingsspecialisme. Daar werd een brede bancaire basis gelegd middels diverse (NIBE) vakopleidingen. Aangezien  Beleggingen zijn interesse hadden groeide hij door naar de rol van Beleggingsadviseur en wist het klantenbestand van zijn werkgever flink uit te breiden. In de avonduren dook hij opnieuw de studieboeken in om de post-doctorale VBA-opleiding tot Register Beleggings Analist (RBA) aan de Vrije Universiteit te Amsterdam met goed gevolg af te ronden.

Enkele jaren later, maakte hij de overstap naar Van Lanschot Bankiers, waar hij achtereenvolgens werkte als Senior Vermogensadviseur en Senior Private Banker en tenslotte als Senior Vermogensbeheerder voor de vestiging op Curaçao. In deze jaren deed hij ruime ervaring op met de begeleiding van vrije beroepsbeoefenaren en directeur/groot-aandeelhouders, alsmede met ultra high net-worth individuals en fiscale structuren. Naast beleggingen adviseerde hij zijn relaties op het vlak van (hypothecaire) financieringen, (levens)verzekeringen en estateplanning.

In zijn vrije tijd is Ronald te vinden op zee (zeilen, (wind)surfen, waterskien en wakeboarden) of hij is een rondje aan het mountainbiken. Hij spreekt vloeiend Nederlands, Engels, Duits en Frans en spreekt en verstaat Spaans en Papiamento op een redelijk niveau.

Bekijk Ronald Prummel's LinkedIn profielBekijk Ronald Prummel’s LinkedIn profiel

John S.R. Getrouw
John S.R. Getrouw

Ir. John S.R. Getrouw is al meer dan 20 jaar professioneel actief in de financiële wereld. Hij studeerde electrotechniek en bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Twente in Enschede. Naast het verplichte curriculum volgde hij vakken in o.a. cognitieve psychologie, biomedische techniek, automatiseringsprocessen, organisatie-veranderingsprocessen, kwaliteitbeheersingssystemen, logistiek en economie. Deze kennis komt hem later goed van pas in het beleggersvak.

John is geboren en getogen op Curaçao. Na zijn studie gaat hij terug naar zijn geliefde eiland. Hij is daar eerst werkzaam bij de olieraffinaderij om vervolgens over te stappen naar de financiële branche. Diverse functies bij lokale Nederlandse grootbanken (ABN AMRO- en RABO-bank) vergroten zijn kennis in de bank-automatisering, -administratieve organisatie (back-office), alsmede private banking en vermogensbeheer. Hierbij mag hij voor internationale klanten uit Europa, Noord- en Zuid-Amerika, vermogens beheren die variëren van enkele miljoenen tot enkele honderden miljoenen.

John is getrouwd en heeft 3 kinderen, waarvan 2 studerende in Nederland. Hij besteedt zijn vrije tijd het liefste op de zee (met zeilen of vissen). Hij spreekt vloeiend Nederlands, Engels, en Papiamento en verstaat Spaans, Frans, Duits, en een beetje Portugees en Servo-Kroatisch.

Bekijk John S.R. Getrouw's LinkedIn profielBekijk John S.R. Getrouw’s LinkedIn profiel